SALG OG UDLEJNING AF MINILÆSSER

Skal du bruge en minilæsser? Så kan vi hjælpe dig. Hos Hadsten Maskiner v/Ole Eberhard tilbyder vi salg af minilæssere til erhverv og private, og vi har kunder fra både Jylland og resten af Danmark.

Vi sælger minilæssere af mærket Schäffer, der producerer robuste maskiner, når det kommer til læssemaskiner. Vi sælger 20 til 25 nye minilæssere om året og har altid et udvalg af nye og brugte maskiner på lager til omgående levering

Vi sælger både nye og brugte maskiner, og herudover tilbyder vi også udleje af vores maskiner.

HVORFOR VÆLGE EN SCHÄFFER MINILÆSSER?

En Schäffer minilæsser er en stærk og solid maskine, som kan tilpasses lige efter kundens behov – uanset om det er til brug i entreprenørfaget, landbrugsfaget, skov- have- og parkarbejde eller som privat hobby. Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entreprenører, anlægsgartnere, stutterier, minkfarme, forlystelsesparker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både inden for traditionelle læssemaskiner og teleskoplæssere.


Hvorfor er Schäffer den bedste og billigste minilæsser? Fordi hver maskine er gennemtænkt af familie og ingeniører igennem generationer. Altid med ét hovedfokus: kvalitet, kvalitet, kvalitet. Det giver en høj gensalgspris og lave vedligeholdelsespriser.


Vi tilbyder over 35 modeller, der kan udstyres efter kundens behov. Og så yder vi kompetent service og reparation af alle maskinerne.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR YDERLIGERE INFORMATION

Søger du en brugt minilæsser, behøver du ikke at lede længere. Vi har med garanti det, du leder efter, og vi tilbyder også nye maskiner. Herudover kan vi være behjælpelige både med salg og udlejning af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, alt efter hvad du foretrækker.


Er du interesseret i at høre mere om vores konkurrencedygtige priser på minilæssere fra Schäffer, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.


Du kan enten vælge at ringe på telefon 26 29 65 88 eller sende en mail til ole@hadstenmaskiner.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATION OM SALG OG UDLEJNING AF MINILÆSSER

Kontakt os i dag

Udstyr og redskaber til disse maskiner​

Se udstyr her

Kontakt os i dag for mere information omkring vores maskiner​

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.​

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Had​sten Maskiner

Brogårdsvej 28, 8370 Hadsten

Se rute

Tlf.: 26 29 65 88

E-mail: ole@hadstenmaskiner.dk

CVR: 28031025

Åbningstider​

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag​

08.00 - 17.00

Onsdag​

0​8.00 - 17.00

Torsdag​

0​8.00 - 17.00

Fredag​

0​8.00 - 16.00

Lørdag​

0​9.00 - 12.00

Samarbejdspartnere